Thee sommelier Mevrouw Cha zorgt voor een heerlijk Detox pakket – Juicy Detox
Met on-line coaching
100% Biologisch afbreekbare verpakking

Thee sommelier Mevrouw Cha zorgt voor een heerlijk Detox pakket

Juicy Detox ondersteunen door een met zorg geselecteerd Detox thee pakket

Juicy Detox Kuur ondersteunen met het heerlijke Detox thee pakket van Mevrouw Cha

 

Ik trof thee sommelier Linda, alias Mevrouw Cha begin van dit jaar op een nieuwjaarsborrel, waar Linda thee en ik sappen schonk voor de bezoekers. Al snel proefden we ook van elkaars producten.

Onder de indruk van de smaakbelevingen raakten we enthousiast in gesprek en spraken vervolgens af in Linda’s sfeervolle ingerichte theekamer aan de Noordervaart nr. 30 in Stompetoren. Op deze mooie landelijk gelegen locatie ervaar je rust en kun je op afspraak lunch en dinner + thee boeken. Ook geeft Mevrouw Cha thee workshops. Al na deze eerste meeting kwamen we samen tot de conclusie dat een met zorg uitgekozen Detox thee pakket een goede ondersteuning van de Juicy Detox kuren kon betekenen.

Linda wilde graag een Juicy Detox kuur gaan volgen, ze wilde eerst zelf de ervaring van het detoxen opdoen om op basis daarvan het thee pakket nog beter te kunnen samenstellen!

Detoxen met thee, waarom?

Gezond en vitaal blijven. Dat willen we allemaal! Regelmatig detoxen is hoe je dat doet. Thee erbij drinken is wat het makkelijker maakt.

Bij detoxen is het belangrijk om je lichaam te blijven hydrateren en voorzien van extra vitamines, mineralen en ondersteunende voedingsstoffen. Zo kun je ontgiftingsverschijnselen zoveel mogelijk tegen gaan en het jezelf bovendien zo fijn mogelijk maken in deze periode van onthouding. Laat het drinken van kruidenthee daar nou perfect voor zijn ?. Zo helpt het bij vermoeidheid en hoofdpijn, maar ook bij hongergevoel en een niet te vermijden hunkering naar suiker. Kortom, thee is je beste vriendje wanneer je aan je detox avontuur begint! Kijk voor het fijne Detox thee pakket onder producten.

 

Hieronder kun je in een gastblog over haar bevindingen lezen.

Een 3-daagse Juicy Detox sapkuur

Om kennis te maken met de ervaring van detoxen heeft Linda gekozen voor de 3-daagse Juicy Detox. Het is een milde kuur om je systeem mee te voeden en je lichaam op een milde manier te laten detoxen. Een fijne instapper dus. Je kunt gaan voor alleen juices of juices en soepen. Deze zijn gemaakt van 100% verse en biologische groentes en fruit. Allemaal koudgeperst, waardoor de essentiële voedingsstoffen en heerlijke smaken maximaal blijven behouden. Lekker hoor!

 

Gezondheidsvoordelen van detoxen

Een Juicy Detox is de perfecte manier om je lichaam te reinigen en ontdoen van gifstoffen. Doordat je alleen pure, biologische ingrediënten gebruikt, krijgt je lichaam een enorme boost. Je krijgt meer energie, je wordt slanker, je bent beter bestand tegen griep en verkoudheid, je huid gaat stralen en je haren glanzen. Althans, Linda gaat voor niets minder dan dat!

Wat vindt Linda van de sapkuur?

Als Theesommelier is Linda natuurlijk vaak bezig met smaken. Vandaar dat het als eerste opviel dat de sappen super lekker smaken. Dat is een hele fijne bijkomstigheid om het detoxen vol te houden. De juices combineren met soepen maakt het ook handig om vol te houden, want hierdoor kun je evengoed gezellig samen eten. We maken er gewoon een feestje van! Zelfs (let op: juicy detail) op de wc, want de detox had geen vervelende impact op haar ontlasting. Deze bleef gewoon hetzelfde.

 

Verder blijkt het heel fijn dat de ideale kuur op iedereen persoonlijk kan worden afgestemd, een custom made sapkuur. Zo heeft Linda de detox met minder fruit gedaan, omdat ze niet goed reageert op teveel suikers (ook natuurlijke suikers). En als het gaat om gezondheid heeft Linda door haar detox een betere nachtrust en (eerst erger en langzamerhand) een meer gave huid ervaren. Hoe fijn is dat? Ook is ze 2 kilo afgevallen in 3 dagen. Dus dames en heren… Voor wie de kilo’s kwijt wil, ga aan de slag.

 

De beste tips voor een detox sapkuur

Na 3 dagen detoxen heeft Linda een paar waardevolle tips voor je verzameld. Haar #1 tip is om bezig te blijven. Dag 1 van de sapkuur had Linda een vrije dag en kon ze alleen maar denken “ik mag niet eten”, terwijl dag 2 en 3 voorbij vlogen doordat deze waren volgepland met bezigheden. Aan het einde van deze dagen was ze wel heel moe en ging ze op tijd naar bed. Een andere belangrijke tip die net zo goed op nummer 1 kon staan is het kiezen voor een 7-daagse detox. 3 dagen is perfect om uit te proberen, maar ze had het gevoel halverwege te stoppen. Je lichaam zit dan net op een dieptepunt en ervaart het positieve gevoel van meer energie en fitheid pas later. Dus als ze het over een half jaartje weer gaat doen, gaat ze zeker voor de volle 7 dagen!

 

Tijdens de detox dagen adviseert ze absoluut lekker thee te (blijven) drinken ter ondersteuning van het detoxen. De laatste, maar zeker geen onbelangrijke, tip is het informeren van je omgeving dat je dit gaat doen. Zo weet iedereen wat je doormaakt (bovendien weten ze waar je chagrijnige alter ego vandaan komt ?) en kunnen ze je tijdens het detoxen ondersteunen en motiveren.

Kijk voor meer info op: www.mevrouwcha.nl