Gratis verzending bij bestelling vanaf € 198,-
100% Biologisch afbreekbare verpakking

Over mij en het ontstaan van Juicy Detox

 

 

Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat mijn gezondheid, vitaliteit en een bewust eet- en drinkpatroon wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Daarom besloot ik in maart 2017 een Detox kuur van 7 dagen in Portugal te boeken. Een week lang bestond de voeding daar uit verschillende shots, blends en juices en ‘s avonds werd een heerlijke soep geserveerd.

Daarnaast was er een ruime keuze aan leuke sport-, yoga- en ontspannende activiteiten. Dat alles zorgde voor een enorme reset van mijn lichaam en geest. Ik voelde me zo goed, zat zo vol nieuwe energie en zag er stralend uit!

Ik werd me bovendien veel  bewuster van mijn eet- en drinkgewoontes.

Door mijn lichaam te ontdoen van toxische stoffen en tegelijkertijd heel goed te voeden met nutriënten merkte ik een enorm verschil in vitaliteit!

Ik heb na deze fijne, sportieve en ontspannende week bijna alle ongezonde producten geschrapt. Sindsdien geniet ik van vooral verse biologische en onbewerkte producten. Hiermee maak ik mijn gerechten, mijn dagelijkse juice, soepen en meer.

Het was een omschakeling, maar dat heb ik er echt voor over gehad. Wat je ervoor terugkrijgt is zoveel waard!

De energie, het stralende, het lekker in je vel zitten en je gezonder voelen, zijn en blijven, dat wilde ik meer mensen laten ervaren.

Daarom ben ik Juicy Detox begonnen, een passie met een missie ten bate van jouw gezondheid!

Ondertussen heb ik de opleiding tot Detox consulente met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd waarom een detox kuur  belangrijk voor je gezondheid is en hoe je op verantwoorde wijze kunt ontgiften. Tevens leerde ik hoe je dit proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Detox betekent trouwens letterlijk je voor een bepaalde tijd onthouden van vast voedsel.

De voordelen van Juicy Detox

1. Gezondheid

Doordat je alleen pure, biologische ingrediënten gebruikt krijgt je lichaam een enorme boost. Je krijgt meer energie, je wordt slanker, je bent beter bestand tegen griep en verkoudheid, je huid gaat stralen en je haren glanzen. Een Juicy Detox kuur is de perfecte manier om je lichaam te reinigen en te ontdoen van gifstoffen.

2. Vers

De koudgeperste juices van Juicy Detox bestaan uit 75% biologische groenten en 25% biologisch fruit. Doordat we de juices en shots koud persen, blijven de essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, enzymen en fytonutriënten en smaak maximaal behouden. Elke juice bevat een halve kilo groente en fruit en heeft zijn eigen voordeel.

3. Duurzaam

Onze juices zijn verpakt in duurzame en 100% biologisch afbreekbare flesjes van 500 ml en 250 ml. De flesjes zijn PLA flessen, dat betekent dat ze zijn gemaakt van melkzuren uit suikerbiet. Hiermee dragen wij bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2 en het plastic afval. De composteerbare flesjes die wij gebruiken voor onze juices kunnen als voeding dienen voor nieuwe gewassen, het cradle to cradle pincipe.

Duurzame verpakking

Juicy Detox gebruikt 100% biologisch afbreekbare producten. Hiermee willen wij bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot en klimaatverandering van onze aarde helpen tegengaan.

Doordat er op grote schaal fossiele brandstoffen (plastics) worden verbrand is op de wereld een overschot aan CO2 ontstaan. Om een catastrofale klimaatverandering te voorkomen is het noodzaak de uitstoot van schadelijke CO2 te verminderen.

De CO2 uitstoot is tijdens de productie van de duurzame verpakkingen tot wel 70% minder dan bij plastic verpakkingen.

Ook komen er toxische stoffen uit de plastics vrij. Allerlei dieren die in of van de zee leven en zelfs het kleine plankton zien plastic afval en microplastics voor voedsel aan. Hiermee dringt het vaak giftige afval onze voedselketen binnen.

Daarom zijn de verpakkingen, o.a. de PLA flessen waarin de juices geleverd worden, duurzaam en composteerbaar.

Wat gebruikers zeggen

Ik ben trouwe klant van Juicy Detox! Heb net voor de derde keer een 5-daagse Juicy Detox kuur besteld. Een mooie variatie aan super gezonde juices en shots, waardoor je eigenlijk nooit honger krijgt. Na 5 dagen bruis je weer van de energie. Er zijn veel aanbieders, maar ik blijf terugkomen bij Juicy Detox. Je proeft gewoon dat alles met liefde en zorg is gemaakt!

Florentine

Ik voelde me zo vitaal na mijn Juicy Detox kuur. Geweldige ervaring! De sappen waren heerlijk en ik ga zeker in het voorjaar nog een keer detoxen!

Karin

Super blij dat ik kennis heb gemaakt met Juicy Detox. Ik voel mij gezonder en vitaler, ga zo door Geke!

Saskia