Met on-line coaching
100% Biologisch afbreekbare verpakking

Over mij en het ontstaan van Juicy Detox

Na een drukke periode in mijn leven voelde ik dat mijn gezondheid, vitaliteit en een bewust eet- en drinkpatroon wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Daarom besloot ik in maart 2017 een Detox kuur van 7 dagen in Portugal te boeken. Een week lang bestond de voeding daar uit verschillende shots, blends en juices en ‘s avonds werd een heerlijke soep geserveerd.

Daarnaast was er een ruime keuze aan leuke sport-, yoga- en ontspannende activiteiten. Dat alles zorgde voor een enorme reset van mijn lichaam en geest. Ik voelde me zo goed, zat zo vol nieuwe energie en zag er stralend uit!

Ik werd me bovendien veel  bewuster van mijn eet- en drinkgewoontes.

Door mijn lichaam te ontdoen van toxische stoffen en tegelijkertijd heel goed te voeden met nutriënten merkte ik een enorm verschil in vitaliteit!

Ik heb na deze fijne, sportieve en ontspannende week bijna alle ongezonde producten geschrapt. Sindsdien geniet ik van vooral verse biologische en onbewerkte producten. Hiermee maak ik mijn gerechten, mijn dagelijkse juice, soepen en meer.

Het was een omschakeling, maar dat heb ik er echt voor over gehad. Wat je ervoor terugkrijgt is zoveel waard!

De energie, het stralende, het lekker in je vel zitten en je gezonder voelen, zijn en blijven, dat wilde ik meer mensen laten ervaren.

Daarom ben ik Juicy Detox begonnen, een passie met een missie ten bate van jouw gezondheid!

Ondertussen heb ik de opleiding tot Detox consulente met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd waarom een detox kuur  belangrijk voor je gezondheid is en hoe je op verantwoorde wijze kunt ontgiften. Tevens leerde ik hoe je dit proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Detox betekent trouwens letterlijk je voor een bepaalde tijd onthouden van vast voedsel.

 

 

Lancering compleet product! Juicy Detox met Marlous

Ik heb Marlous per toeval leren kennen door onze hond Jazzy, we raakten in gesprek en kwamen erachter dat we o.a. beide detox coach zijn. Onze missies en passies bleken heel dicht bij elkaar te liggen.

Toen Marlous werd gevraagd voor een interview  met Edsilia Rombley in het Juicy Detox atelier werd ook onze eerste samenwerking geboren.
Marlous beantwoordde de vragen van Edsilia als detox coach voor het nieuwe gezondheidsprogramma “Over gewicht”. Daarbij kwam o.a. aan de orde dat detoxen niet enkel over gewicht verliezen gaat, maar vooral over je lichaam ontdoen van opgestapelde toxische stoffen en je lijf tegelijkertijd te voeden, het ontstaan van (hogere) bewustwording en het ontstaan van een reset in de breedste zin van het woord. Bij dit hele detox proces van opbouw en afbouw, goede afvoer van de toxische stoffen is een goede begeleiding van groot belang!

Mijn wens is zoveel mogelijk mensen de voordelen van detoxen te laten ervaren en daardoor dus gezondheid te brengen. De missie van Marlous loopt over in het coachen van de detoxkuur, het proces van opbouw en afbouw, goede afvoer van de toxische stoffen, de reset gebruiken om oude patronen los te laten en ervaren van een hogerbewustzijn en deze om te zetten naar een betere gezondheid en om een grote stap verder te komen in het leven. Mooi he?

Vandaar dat we het ons gezamenlijke programma ‘Juicy Detox met Marlous’ nu lanceren. Het complete detox coachingsprogramma is een echte aanrader!

 

Over Marlous

 

 

 

 

 

Hoi, ik zal me even voorstellen. Ik ben Marlous Kraakman, 37 jaar oud en oprichtster van Met Marlous. Met Marlous is een inspiratieplatform voor vrouwen op zoek naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven. Ik ben opgeleid tot natuurvoedingsadviseur, detox coach, darm specialist en Creation coach en vanuit deze kennis heb ik samen met Geke mijn online begeleidingstraject “Detox Met Marlous” samengesteld.

Detoxen is bepaald niet makkelijk en vooral zo’n eerste keer is het belangrijk dat je goede begeleiding hebt. Ik zelf heb al jaren ervaring met detoxen en ik weet wat je zoal kunt verwachten tijdens een detox kuur. Tijdens mijn begeleidingstraject neem ik je mee op een ondersteunende en bewustmakende reis.

Jouw leven zal na de detox kuur nooit meer hetzelfde zijn!

Aan de ene kant bruis je van de energie en geniet je van een optimale gezondheid, aan de andere kant ben je veel nieuwe inzichten rijker geworden, je kijkt anders naar jouw lichaam en omarmd het leven vanuit dankbaarheid en vertrouwen. De Juicy Detox Met Marlous kuur bevat alles wat je tijdens een detox kuur nodig hebt, heerlijke sappen van Juicy Detox, geweldige on-line ondersteuning van Marlous vol dagelijkse adviezen, vlogs, meditaties en detox Yoga sessies van Lillian. En natuurlijk krijg je toegang tot een on-line community!

Ik zou het fantastisch vinden als ik jou mag begeleiden tijdens jouw reinigingskuur. Ben jij klaar voor dit avontuur? Om echt de diepte in te gaan, af te rekenen met oude patronen? Om je lijf te voeden en tegelijkertijd te ontdoen van opgestapelde toxische stoffen? Grote kans dat je als gereset, energiek, fit mens opstaatmet een hoger bewustzijn wat kan leiden tot veel meer gezondheid, balans en geluk!

Namaste

 

 

 

 

 

 

De voordelen van Juicy Detox

1. Gezondheid

Doordat je alleen pure, biologische ingrediënten gebruikt krijgt je lichaam een enorme boost. Je krijgt meer energie, je wordt slanker, je bent beter bestand tegen griep en verkoudheid, je huid gaat stralen en je haren glanzen. Een Juicy Detox kuur is de perfecte manier om je lichaam te reinigen en te ontdoen van gifstoffen.

2. Vers

De koudgeperste juices van Juicy Detox bestaan uit 75% biologische groenten en 25% biologisch fruit. Doordat we de juices en shots koud persen, blijven de essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, enzymen en fytonutriënten en smaak maximaal behouden. Elke juice bevat een halve kilo groente en fruit en heeft zijn eigen voordeel.

3. Duurzaam

Onze juices zijn verpakt in duurzame en 100% biologisch afbreekbare flesjes van 500 ml en 250 ml. De flesjes zijn PLA flessen, dat betekent dat ze zijn gemaakt van melkzuren uit suikerbiet. Hiermee dragen wij bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2 en het plastic afval. De composteerbare flesjes die wij gebruiken voor onze juices kunnen als voeding dienen voor nieuwe gewassen, het cradle to cradle pincipe.

Duurzame verpakking

Juicy Detox gebruikt 100% biologisch afbreekbare producten. Hiermee willen wij bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot en klimaatverandering van onze aarde helpen tegengaan.

Doordat er op grote schaal fossiele brandstoffen (plastics) worden verbrand is op de wereld een overschot aan CO2 ontstaan. Om een catastrofale klimaatverandering te voorkomen is het noodzaak de uitstoot van schadelijke CO2 te verminderen.

De CO2 uitstoot is tijdens de productie van de duurzame verpakkingen tot wel 70% minder dan bij plastic verpakkingen.

Ook komen er toxische stoffen uit de plastics vrij. Allerlei dieren die in of van de zee leven en zelfs het kleine plankton zien plastic afval en microplastics voor voedsel aan. Hiermee dringt het vaak giftige afval onze voedselketen binnen.

Daarom zijn de verpakkingen, o.a. de PLA flessen waarin de juices geleverd worden, duurzaam en composteerbaar.

Wat gebruikers zeggen

Wat waren de sappen en soepen lekker! Ze waren stuk voor stuk goed vullend, dus de 5 dagen waren prima te doen. De gingershots vormden een mooie kickstart elke ochtend. Geke verzorgde ook nog eens een prima uitleg en service rondom de detox. Na 5 dagen voelde ik me fitter, mijn darmen waren rustiger en mijn hoofd helderder. Ik kan het iedereen aanbevelen om zo nu en dan je lijf zo’n heerlijke reset te geven!

Esther, voormalig eigenaar Happy Sap

Ik ben trouwe klant van Juicy Detox! Heb net voor de derde keer een 5-daagse Juicy Detox kuur besteld. Een mooie variatie aan super gezonde juices en shots, waardoor je eigenlijk nooit honger krijgt. Na 5 dagen bruis je weer van de energie. Er zijn veel aanbieders, maar ik blijf terugkomen bij Juicy Detox. Je proeft gewoon dat alles met liefde en zorg is gemaakt!

Florentine

Ik voelde me zo vitaal na mijn Juicy Detox kuur. Geweldige ervaring! De sappen waren heerlijk en ik ga zeker in het voorjaar nog een keer detoxen!

Karin

Super blij dat ik kennis heb gemaakt met Juicy Detox. Ik voel mij gezonder en vitaler, ga zo door Geke!

Saskia